Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Ο Ειδικός Λογαριασμός ΤΕΙ Κρήτης στα πλαίσιο υλοποίησης ερευνητικού προγράμματος ενδιαφέρεται να απασχολήσει ένα (1) Τεχνολόγο Γεωπονίας με σύμβαση έργου. Το αντικείμενο της σύμβασης θα είναι η αξιολόγηση και βελτίωση –με in vitro τεχνολογίες- της ποιότητας πολλαπλασιαστικού υλικού αυτόχθονων και ξενικών ποικιλιών μπανάνας με στόχο την παραγωγή εγγυημένου πολλαπλασιαστικού υλικού. Η διάρκεια της σύμβασης θα είναι ένα έτος με δυνατότητα ανανέωσης.

Απαραίτητα προσόντα των υποψηφίων να έχουν :
  • Πτυχίο Τεχνολόγου Γεωπονίας
  • Εμπειρία στις in vitro τεχνολογίες
  • Αποδεδειγμένη προϋπηρεσία σε προγράμματα που σχετίζονται με την παραγωγή υγιούς πολλαπλασιαστικού υλικού με in vitro

τεχνολογίες (εξυγιάνσεις με θερμοθεραπεία, χημειοθεραπεία, μεριστωματικό πολλαπλασιασμό, μικροπολλαπλασιασμό, εγκλιματισμό vitro- φυταρίων κ.λ.π.).

Θα συνεκτιμηθούν δημοσιευμένες ερευνητικές εργασίες και παρουσιάσεις σε Επιστημονικά Συνέδρια στο συγκεκριμένο αντικείμενο, καθώς και η καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας
Για το σκοπό αυτό καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, να υποβάλλουν σχετική αίτηση, συνοδευόμενη από πλήρες βιογραφικό σημείωμα με ιδιαίτερη έμφαση στα προσόντα της παρούσης πρόσκλησης, στο Γραφείο του Ειδικού Λογαριασμού μέχρι και την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2810  379458, Δρ. Γ. Γραμματικάκη.
Δικαιολογητικά :
Όλα τα αντίγραφα των δικαιολογητικών θα πρέπει να είναι θεωρημένα επίσημα από τις κατά το Νόμο αρμόδιες αρχές. Τα ξενόγλωσσα πιστοποιητικά πρέπει να συνοδεύονται από επίσημες μεταφράσεις. Όλα τα δικαιολογητικά (βιογραφικό σημείωμα, βεβαιώσεις προϋπηρεσίας, βιβλιάρια ενσήμων κλπ), θα πρέπει να βρίσκονται σε φάκελο με πλήρη στοιχεία, που θα συνοδεύεται με σχετική αίτηση και να υποβληθούν, στη Γραμματεία του Ειδικού Λογαριασμού του ΤΕΙ Κρήτης ή να σταλούν ταχυδρομικά στην παρακάτω διεύθυνση : 
Ειδικός Λογαριασμός ΤΕΙ Κρήτης
Εσταυρωμένος,  
Τ.Κ. 71004   Τ. Θ. 1939
Ηράκλειο Κρήτης
Ο Πρόεδρος της Επιτροπής 
Εκπαίδευσης και Ερευνών
 
Ζαχαρόπουλος Βασίλειος

Αντιπρόεδρος ΤΕΙ Κρήτης